ER Capital NV

Minimaal 6% rendement
Op ieder gewenst moment verkopen
15 jaar Beleggingservaring

Is beleggen in vastgoed veilig en is mijn rendement gegarandeerd?

Een belegging in vastgoed is in de basis een vrij stabiele belegging. Wij doen er alles aan om op een zo veilig mogelijke manier een stabiel rendement te realiseren. Daarom beleggen wij alleen in Nederlands vastgoed, omdat wij gespecialiseerd zijn in de Nederlandse fiscaliteiten en wetgeving. Daarnaast brengen wij zoveel mogelijk spreiding aan in de portefeuille. Niet alleen op geografisch gebied, maar het liefst ook per pand. Wij beleggen voornamelijk in ‘multi-tenant’ panden (meerdere huurders per pand) om zodoende niet geconfronteerd te worden met een compleet leeg pand bij een vertrekkende huurder.

Geen enkel rendement is echter ‘gegarandeerd’, een vraag die wij vaak krijgen. Als een aanbieder u voorhoudt dat u een gegarandeerd rendement ontvangt moet u zich afvragen wie of wat de garant is. Elk bedrijf kan namelijk in economisch zwaar weer terecht komen waardoor een rendementsuitkering tijdelijk lager zal zijn.

Bij ER Capital bent u echter verzekerd van het feit dat wij preferente aandelen aan u uitgeven, waardoor u altijd vooraan in de rij staat met betrekking tot de uitgekeerde rendementen.